Butik Rimbun menawarkan pelbagai koleksi blouse muslimah, blouse ibu hamil, maxi dress, jubah dan sebagainya pada harga yang sangat berpatutan. Dengan konsep "MAMPU BELI" , kami yakin anda pasti tampil bergaya setiap masa.

Sesuai dengan konsep muslimah, kami menyediakan koleksi yang pastinya memenuhi memberi pilihan kepada anda. Paling menarik, koleksi di butik kami akan bertukar setiap minggu.Jika anda mempunyai pilihan yang berkenan di hati, dapatkan segera. Kami tidak mahu anda berputih mata.

Dengan harga yang berpatutan, kualiti juga kami utamakan. Pastinya anda berpuas hati.

Borang Tempahan

Nama :
Email Address: (optional)
Contact No :
Alamat Penghantaran
Saya ingin memesan item berikut : [Sila masukkan kod item yg terdapat pada setiap item]
Kaedah Bayaran :
Put a website form like this on your site.

Saturday, April 17, 2010

Keputusan 1st Giveaway

Assalamualaikum kepada pengunjung semua.

Sebagaimana yang diwar-warkan, 1st giveaway butik ini tela berakhir pada 15 April yang lalu. Saya baru perasan ade kesilapan pada tarikh akhir iaitu 15 April (Selasa ), sedangkan yang sebetulnya adalah begini "15 April (khamis). mohon maaf yer..

Berikut adalah pemenang bertuah yang telah memenangi sehelai blouse bernilai RM 35.00 dari Butik Rimbun. Saya menggunakan sistem dari www.random.org untuk memilih pemenang.Pemenangnya adalah :

[SAlam Butik RImbun,

CONGRATULATIONS on new opening of your online store! Sungguh cantik dan menarik blouse2 di sini... tp paling penting masih mengekalkan ciri2 seorg muslimah. Saya suka! Semoga perjalanan bisnes ini semakin merimbun dengan order dr customers... Good lUck!

me, mamacares[at]gmail.com]

Mama 
mamacares@gmail.com

Tahniah untuk Mama. Sila check email yer.


Pada yg belum 'bertuah ' :) (gurau2 jek ) , jangan risau, pihak kami akan adakan lagi giveaway untuk memeriahkan lagi suasana membeli belah dengan kami,.

Daaaaa .... :)

1 comment:

  1. alhamdulillah... TQ sbb sudi pilih mama!! I'm so excited!!! :-) Sorry mama baru baca email.. Nanti mama reply yer! Thx again!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails